קואנטרו - מורשת צרפתית בטעם הדרים.
קואנטרו, ליקר התפוזים (טריפל סק) המפורסם בעולם, הוא לא רק משקה - הוא פרק בהיסטוריה של חדשנות ואיכות. סיפורו מתחיל בשנת 1849, כאשר האחים אדולפה ואדוארד ג'אן קואנטרו, קונדיטורים מוערכים מאנג'ר שבצרפת, החליטו להקים מזקקה לייצור אלכוהול מפירות מקומיים.
נקודת המפנה האמיתית הגיעה ב-1875, כאשר בנו של אדוארד יצר את הנוסחה המושלמת של ליקר התפוזים, בזיקוק כוהל מקליפות תפוזים מיוחדים בעלי טעם מריר-מתוק ייחודי. בנוסף, הוא עיצב את הבקבוק המרובע האייקוני בעל הצבע הענברי, שנותר סמל המותג עד ימינו.
הצלחתו של קואנטרו הייתה מטאורית - כבר בתחילת המאה ה-20 נמכרו כ-800 אלף בקבוקים מדי שנה, וב-1923 הוא כבש את השוק האמריקאי. המיזוג עם רמי מרטן ב-1989 הפך את התאגיד לאחד הגורמים המשפיעים ביותר בתעשיית האלכוהול העולמית.
תהליך הייצור המדויק והמוקפד מתחיל באיסוף תפוזים משובחים מכל רחבי העולם - מהמזרח התיכון, אירופה, אפריקה והקריביים. הקליפות מופרדות, מיובשות בשמש ולאחר מכן עוברות ריכוך והשרייה. הזיקוק מתבצע בדודי נחושת אדומים מיוחדים, המיועדים למיצוי מושלם של השמנים הארומטיים. המתכון הסודי, השמור היטב, כולל תוספת של מים, סוכר טבעי ואלכוהול ניטרלי.
קואנטרו הפך למרכיב יסודי במגוון רחב של קוקטיילים אייקוניים, כולל מרגריטה, קוסמופוליטן וסייד קאר - עדות לאיכותו הגבוהה ולפרופיל הטעמים המאוזן והייחודי שלו.
700 מ''ל.