יין אדום פרמיום - יישון צרפתי עם פוטנציאל התפתחות.
יין איכותי המיוצר בשיטות מסורתיות מתקדמות המבטיחות מורכבות ועמקות יוצאת דופן.
תהליך ייצור מקצועי: תסיסה מבוקרת על קליפות בטמפרטורה של 28 מעלות במשך 7 ימים לחילוץ מיטבי של הצבע והטעמים. תסיסה מלולאקטית מלאה המעניקה עדינות ומורכבות, ויישון של שנה בחביות אלון צרפתיות לעומק ואלגנטיות.
היין ימשיך להשתפר בבקבוק עד 7 שנים ממועד הבציר. בשיאו בשנה הראשונה וישמר במצוינות 2-3 שנים בתנאי אחסון נאותים.
המלצות הגשה: טמפרטורת הגשה אופטימלית: 16-18 מעלות צלסיוס למיצוי מיטבי של הארומות והטעמים.
יין בעל פוטנציאל אגירה למי שמחפש השקעה טעימה או חוויה מיידית.
יין שמשתבח עם הזמן.
כשרות - OK / הרב אוירבך / מועצה דתית אזורית רמת הגולן.
בציר משתנה בכל מוצר יין