יין גבעות מרלו
גבעות מרלו
מרלו פטי ורדו - אלגנטיות הררית.
יין עמוק ועוצמתי משילוב מושלם של מרלו ומעט פטי ורדו, שגדלו בכרמי ההר המרכזי בגובה 700-900 מטר.
התיישן 12 חודשים בחביות עץ אלון איכותיות, המעניקות לו מורכבות ארומטית ומבנה טאני מרשים.
מגיע לשיאו לאחר שנתיים עם פוטנציאל התיישנות של 6-8 שנים.
משתלב נהדר עם נתחי אנטריקוט, מנות חצילים או פטריות, וגבינות קשות מיושנות.
להנאה מיטבית, הגישו בטמפרטורה של 16°-18° לאחר פתיחה של כשעה.
חוויית יין אלגנטית המשקפת את עוצמת הטרואר הישראלי.
כשרות - OK / הרב מרדכי אונגאר / הרבנות האזורית מטה בנימין.
בציר משתנה בכל מוצר יין