מורשת שנוצרה במגע יד אדם.
קלאסה אזול רפוסאדו - טקילה אולטרה פרימיום שהיא יותר מסתם משקה; היא יצירת אמנות. מתחילה מ-100% אגבה כחולה הנאפית באיטיות במשך 72 שעות בתנורי אבן מסורתיים, כל שלב בתהליך הייצור משקף מסירות אינסופית.
אומנים וחימדורים מקומיים מלווים כל טיפה בדרכה - מהזיקוק הכפול, דרך שמונה חודשי התיישנות בחביות אלון נבחרות, ועד לבקבוק המעוצב בעבודת יד.
התוצאה היא חוויה שמתעלה מעל כל ציפייה - חלקה, מעודנת ומושלמת.
כשאומנות ומסורת נארגות לכדי שלמות אחת.
700 מ''ל.