קאזדורס אנייחו - כשהזמן הופך אגבה לזהב.
מהרי לוס אלטוס הגבוהים במקסיקו, מגיעה טקילה שמוכיחה שהמילה "מיושן" יכולה לשנות הכל. קאזדורס אנייחו לא רק טקילה - היא מסע של זמן וסבלנות שהופך את האגבה הכחולה הטהורה למשהו שגולש כמו זהב נוזלי.
שנה עד שלוש שנים בחביות אלון אמריקאי חדשות - זה הזמן שצריך כדי שהקסם יקרה. בכל יום שעובר, העץ מעניק לטקילה שכבה נוספת של טעם ועומק, עד שהיא מתפתחת לצבע זהוב עשיר שמבטיח חוויה שתישאר איתך זמן רב.
מ-100% אגבה כחולה מזן וובר מהאזור ההררי הנכון, מזוקקת באהבה ובמסירות - זה ההבדל בין טקילה רגילה לבין יצירת אמנות מקסיקנית אמיתית. הטעמים המורכבים והקטיפתיים מספרים סיפור של מסורת שעוברת מדור לדור.
זה לא משקה לשוטים מהירים - זו טקילה לרגעים מיוחדים, למי שמבין שהדברים הטובים בחיים שווים המתנה.
750 מ''ל.