קברנה פרנק בוטיק: ביטוי הררי מרשים.
יין יוקרתי מ-100% ענבי קברנה פרנק שגדלו בכרמים הרריים גבוהים בהרי אפרים ויהודה, שם הפרשי הטמפרטורה בין יום ולילה יוצרים ריכוז גבוה של טעמים וארומות.
תהליך הפקה מדויק הכולל בציר לילי קר, השריה עדינה, תסיסה טבעית ב-28 מעלות ויישון ממושך של 18 חודשים בחביות אלון צרפתי חדשות ו-6 חודשים נוספים בבקבוק.
מומלץ להגיש ב-18 מעלות.
חוויית טעימה מרתקת המשקפת את הפוטנציאל הייחודי של אזורי הגידול ההרריים בישראל.
כשרות - בהשגחת הבד''ץ העדה החרדית.
בציר משתנה בכל מוצר יין