בציר מיטבי: ענבי הריזלינג נבצרו במכונה בשעות הבוקר המוקדמות והועברו מיידית ליקב.
סחיטה עדינה: הענבים עברו סחיטה מהירה ועדינה לקבלת תירוש לבן ואיכותי מטבעו.
קירור מבוקר: התירוש שהה במיכל מבודד ומקורר למשך 24 שעות להשקעת משקעים ושמירה על איכות.
תסיסה קרה: תהליך התסיסה בוצע במיכל נירוסטה בטמפרטורה נמוכה של 11°C לשימור הארומות הפירותיות הטבעיות.
עצירה מדויקת: כשהיין הגיע לאיזון הרצוי, הוקפא לטמפרטורת 0°C לעצירת התסיסה. היין סונן והוחזק בטמפרטורה נמוכה.
התבגרות בעץ: לאחר שפיות וסינון נוסף, היין הועבר לחביות אלון אמריקאי להתבגרות במשך כ-6 חודשים.
תוצאה: יין ריזלינג איכותי עם ארומות פירותיות שמורות וטעם מאוזן הודות לתהליך הייצור המקצועי והמדויק.
כשרות - בד''ץ העדה החרדית.