אוזו ברביאני - Blue Bottle.
אוזו פרימיום מיוצר מזרעי אניס מזן ייחודי לאי לסבוס היווני, שיובשו בקפידה.
תהליך ייצור מסורתי: אלכוהול מצימוקים, שלושה זיקוקים בטמפרטורה אחידה, שמירה רק על "לב" התזקיק המשובח, ויישון במיכלי נירוסטה.
לפני הבקבוק, התמצית נמהלת במים צלולים מהרי פלומרי. 43% אלכוהול.
טעם רך וקל להפליא בזכות מיומנות רבת השנים של משפחת ברביאני, מבלי לפגוע בניחוחות ובטעמים העשירים של האניס.
להגשה מושלמת: נקי או עם מים ב-10°C. מתאים למזטים, זיתים, גבינות, ומנות יווניות.
מסורת יוונית, מאי לסבוס.
700 מ''ל.