יין טברנקל בצלאל קברנה סוביניון
ענבי הקברנה סוביניון מהם הופק היין נבצרו בבציר ידני בכרמי היקב במושב שעל ברמת הגולן.
מיץ הענבים עבר תסיסה אלכוהולית במיכלי נירוסטה, בטמפרטורה של 25-28 מעלות, תוך קיום משטר דלסטאז' (ניקוז והחזרה) יומי.
מיץ ראשוני בלבד שימש בייצור היין.
היין התבגר במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי בעל צפיפות גבוהה (50% חדשות ו-50% בנות שנה אחת) ועוד כ-12 חודשים בבקבוק במרתפי היקב בטרם יצא לשוק.
לפני ביקבוק היין עבר סינון עדין ביותר, אשר הותיר אותו עשיר בטעמיו הטבעיים.
כשרות - בד''ץ העדה החרדית.
בציר משתנה בכל מוצר יין