יין פרימיום מממסך של ענבים אדומים, כאשר כל זן נבצר בנפרד בעת הגעתו לרמת הבשלה אופטימלית - גישה המבטיחה איכות מקסימלית לכל רכיב בבלנד.
תהליך ייצור מוקפד: לאחר הפרדת השזרות, השריה על הקליפות למשך 20 יום בטמפרטורה מבוקרת של 25 מעלות צלזיוס מעניקה ליין את המבנה החזק שלו. התסיסה מתבצעת באופן טבעי על ידי שמרי הבר המקומיים ללא הוספה מלאכותית - גישה המעניקה אותנטיות וטוהר.
לאחר סיום התסיסה המלולקטית והבלנד, היין נכנס ליישון במיכלים לתקופה של בין שנה לשלוש שנים - תהליך המעניק עומק ומורכבות.
ארומות של פירות יער בשלים יחד עם דומדמניות שחורות. טעמי היין מאופיינים בפירות אדומים עסיסיים, קקאו עשיר, טאנין מורגש וסיומת ארוכה ומתובלת.
פוטנציאל התיישנות 5-7 שנים.
שאטו רובין פרימיום - מסורת ואיכות לדורות.
כשרות - בד''צ בית יוסף / OU / הרב זעקבאך.
בציר משתנה בכל מוצר יין