קאסאמיגוס אנייחו - אומנות היישון במיטבה.
14 חודשי שלמות בחביות אלון.
קאסאמיגוס אנייחו היא יצירת מופת של סבלנות וקפדנות. טקילת פרימיום זוכת פרסים זו עוברת תהליך יישון מדויק של 14 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי נבחרות, המעניקות לה את עומק הטעם המיוחד והמורכבות האלגנטית שלה.
פרופיל חושי מרשים:
ארומה: מורכבות עשירה עם נגיעות קרמל ווניל מפתות.
טעם: מתיקות מאוזנת להפליא המשתלבת עם רמיזות עדינות של תבלינים ועץ.
סיומת: חלקה וארוכה המשאירה רושם בלתי נשכח.
חוויה אותנטית של 100% אגבה כחולה: מיוצרת אך ורק מאגבה כחולה משובחת הגדלה בקפידה באדמת מקסיקו, תוך שמירה על המסורת העתיקה והסטנדרטים הגבוהים ביותר.
הנאה טהורה: מושלמת לשתייה בכוס נמוכה עם קרח המאפשר לטעמים להתפתח בהדרגה, או בצורתה הנקייה והטהורה לחוויה מלאה ועשירה של טעמים.
קאסאמיגוס אנייחו - כשזמן ומומחיות נפגשים בכוס אחת.
700 מ''ל.