סיפורו של יין הר המרכזי: הרפתקה קולינרית מפסגות הארץ.
בגובה 700-900 מטרים, על מדרונות עטופי שמש וערפל, נטועים כרמים שמספרים סיפור עתיק של טעם וארץ. כאן, בלב ההר המרכזי, נולד יין שהוא יותר מסתם משקה - הוא חוויה.
שלושה זנים אציליים - קברנה סובניון, פטי ורדו ומרלו - מתחברים ביחד ליצירת הרמוניה טעמים מופלאה.
12 חודשי יישון בחביות אלון איכותיות מעניקים לו עומק, מורכבות ורכות.
אופיו מאוזן ועדין, עם סיפור טעמים שמתפתח עם הזמן.
בשלוש השנים הראשונות לאחר הבציר היין מגיע לשיאו, ויכול להמשיך ולהשתבח במשך 6-8 שנים נוספות.
מזמין אתכם לחוות אותו עם נתחי בקר שריריים, סינטה עסיסית או תבשילי קדרה עשירים.
הגישו בטמפרטורה של 16-18 מעלות, ופתחו שעה לפני ההגשה כדי לאפשר לו לנשום ולספר את סיפורו.
כשרות - OK / הרב מרדכי אונגאר / הרבנות האזורית מטה בנימין.
בציר משתנה בכל מוצר יין