סיפורו של בלנד צרפתי: מסע הטעמים מהר מירון.
בלב הגליל העליון, בגובה 760 מטרים, שוכנים כרמים שמספרים סיפור של יין מיוחד, במדרונות הר מירון, נולד בלנד צרפתי שהוא יותר מסתם משקה - הוא חוויה.
הכרמים, המכונים "גפנים מתאמצות", מייצרים ענבים עם אופי ייחודי. בציר ידני וקפדני, שם כל אשכול נבחר בקפידה, מבטיח רק את המיטב.
ארבעה זנים אציליים - קברנה סוביניון, קברנה פרנק, מרלו ופטיט ורדו - מתמזגים לחוויה טעמים עשירה. 20 חודשי יישון בחביות אלון צרפתי מעניקים לו עומק וסיפור.
צבע אדום-בורדו עמוק, עם ארומות של פירות אדומים בשלים, תבלינים עדינים, עץ אלון וניחוחות אדמה. גוף מלא, מאוזן, עם סיומת מרשימה שנשארת עמכם.
מתאים לרגעים מיוחדים - סטייק עשיר, בשרים צלויים או ערב חגיגי עם גבינות קשות. הגישו ב-17-18 מעלות, והניחו לסיפור להתגלות.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית.
בציר משתנה בכל מוצר יין