סיפורו של אור הגנוז קברנה סוביניון: מסע הטעמים מהגליל העליון.
בלב הגליל העליון, בנופים קסומים וקריירים, שוכן כרם שמספר סיפור של אהבה לאדמה ולטבע. כאן, בגבהים המרשימים, נולד יין שהוא הרבה יותר מסתם משקה - הוא חוויה קולינרית מלאת נשמה.
הענבים, המגיחים מאדמה עתיקה ועשירה, עוברים בציר קפדני וסלקטיבי. כל אשכול נבחר בקפידה, כמו יהלום גולמי המחכה להיות מעובד. תסיסה מבוקרת מעירה את נשמת הפרי, משחררת את הטעמים הנסתרים.
12 חודשי יישון בחביות אלון צרפתי יוצרים סימפוניה של טעמים. הצבע האדום-בורדו העמוק מזמין אתכם למסע חושי מרגש.
ארומות עשירות של פירות אדומים בשלים משתלבות עם דובדבנים מתוקים, תבלינים עדינים ורמזי עץ אלון קלוי. טעם מלא ועגול, חמיצות מאוזנת, וסיומת שמזמינה עוד לגימה.
מומלץ לחוות אותו עם סטייקים על האש, מנות ברוטב אדום עשיר, או לצד גבינות חריפות.
הגישו ב-16-18 מעלות, ותנו לסיפור להתגלות.
כשרות - בד"ץ העדה החרדית.
בציר משתנה בכל מוצר יין